Fejring af Foreningen NORDEN i 100 år (Aarhus Kreds)

I anledning af Foreningen NORDENS 100 års jubilæum 15. april arrangerer Foreningen NORDEN Aarhus Kreds en medlemstur til København den 15.-16. april 2019.

Detaljeret program udsendes til de medlemmer, der allerede har meldt sig.

Turen er fuldtegnet.

Hvis du efter tilmeldingsfristen evt. er interesseret i at deltage, kontakt Arne for at høre om der evt. er afbudspladser.

Mandag den 15. april kl. 20 til 22
Gallaforestilling i DR’s koncertsal
Ørestads Boulevard 13, 2300 København

Tirsdag den 16. april
Besøg på ARKEN Museum for Moderne Kunst
Skovvej 100, 2635 Ishøj

Tilmelding til Arne Nielsen på mail: arne.nielsen@stofanet.dk

Pris kr. 2.145,-
Prisen dækker transport med bus, hotel i delt dobbeltværelse (ønskes enkeltværelse er prisen ca. kr. 2.645,-), aftensmad og morgenmad på hotellet, koncertbillet og entre til ARKEN

MULIGHEDER FOR AT FØLGE KONCERTEN HJEMMEFRA:

Det er endnu ikke endeligt afklaret, men vi håber at DR sender koncerten direkte på en af DR´s kanaler fra kl. 20 til 22. Hvis ikke den sendes i TV, vil der blive sørget for at koncerten kan streames.

Aage Augustinus og Arne Nielsen NORDEN Aarhus kreds & Torkil Würtz NORDEN Aarhus afdeling

april 15 @ 13:20

Region Midtjylland