Nordisk Viseaften med Rasmus Lyberth Duo, Herning

Foreningen Norden i Danmark fejrer i disse dage 100 års-jubilæum, og i Herning markerer lokalafdelingen jubilæet ved at invitere til koncert med Rasmus Lyberth – den store stemme fra Grønland. Som sanger, sangskriver og skuespiller har han siden 1970érne været en af de mest populære kunstnere på den grønlandske musikscene, og hans musik og kunst har været med til at sætte fokus på landet mod nord hos et internationalt publikum. Rasmus Lyberth har gennem årene modtaget mange priser for sin formidling af grønlandsk kultur, bl.a. den fornemme Foreningen NORDENs hæderspris i 2004.

Rasmus Lyberth bliver ved aftenens koncert akkompagneret af Kristoffer Jul Reenberg.

Pris inkl. lidt til ganen: Kr. 100 for medlemmer og kr. 125  for ikke-medlemmer.

Sted: Herning Musikskole, Nørregade 7, Herning

Bemærk at i år kan biletterne købes på forhånd.
Det sker i perioden 1 – 10. april 2019.
Kontakt Gudrun Viwe pr. mail: gudrunrwiwe@gmail.com –  eller telefon 30251947.

Resterende billetter sælges i døren.

april 12 @ 19:30

Region Midtjylland