Storslået Gallashow i DR´s Koncertsal

Det bliver en varm og underholdende aften, når DR og Foreningen NORDEN sammen fejrer det nordiske fællesskab med et storslået gallashow i Koncertsalen.

Gallashowet markerer 100-året for stiftelsen af Foreningen NORDEN, der blev grundlagt som en fredsbevægelse efter første verdenskrig og senere spillede en aktiv politisk rolle i forbindelse med stiftelsen af Nordisk Råd og Nordisk Ministerråd.

Det bliver et show, der kommer til at bugne af nordisk musik, litteratur, historie og humor i en fejring af vores fælles fortid, nutid – og fremtid.
DR arbejder i øjeblikket på højtryk for at få alle aftaler med kunstnerne på plads.

Der er også fuld gang i billetsalget. Så hvis du ikke allerede har sikret dig billetter, så skynd dig. Der er nemlig ikke ret mange ledige pladser tilbage.

Køb dine billetter med MEDLEMSRABAT via arrangementskalenderen her på siden (linket nedenfor).
www.foreningen-norden100.dk/arrangementer

Dato:
15. april kl. 20 – 21.30

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Bordbestilling,  Antipasti inden koncerten, Garderobe mm:
www.drkoncerthuset.dk/event/dejlig-er-norden-2